NAJINA ZGODBA

Lavranjo sestavljava mamici Lavra in Anja, ki ima vsaka 3 otroke stare med 2 in 11 let.

Že ob rojstvu prvorojencev sva se veliko ukvarjali s tem, katero obutev izbrati, da bi podpirala zdrav in pravilen razvoj celotnega telesa. Vedno sva izbirali obutev, ki je bila mehka in široka, ob srečanju z bosonogo obutvijo, pa je bila najina telefonska linija vseskozi zasedena, saj sva začeli načrtovati prve nakupe otroških bosonogih čevljev. Iz tega vzgiba je nastala Lavranja.

Spremljajte nas in lep pozdrav vsem od Lavranje!

 

“ Sharing is caring! ”

ZAKAJ BOSONOGA OBUTEV?

Bosonoga obutev stopalom omogoča naravno gibanje, da se čim bolj približamo hoji z boso nogo.

Bosonogi čevlji imajo naslednje značilnosti:

BREZ POVIŠANE PETE – podplat je popolnoma raven, s peto na isti višini kot stopalo. Dvig pete ukrivi hrbtenico in povzroči nenaravno udarjanje pete.

FLEKSIBILNOST – imajo zelo prilagodljiv podplat, ki omogoča, da se stopala neomejeno premikajo in se s tem razvijajo in okrepijo. Za primerjavo, v trdem čevlju se podplati težko upognejo, kar sčasoma privede do atrofije in bolečine v mišicah.

TANEK PODPLAT – čim tanjši je podplat čevlja, več informacij lahko naši možgani dobijo prek nevrotransmiterjev, ki se nahajajo v naših stopalih. To je bistveno za optimalno propriocepcijo (zavedanje našega telesa o svojem položaju in gibanju), popolno ravnotežje in iskanje najboljše drže, odvisno od vrste površine, po kateri hodite.

ŠIROK SPREDNJI DEL ČEVLJA- veliko prostora za prste. Več prostora kot prsti imajo boljša je razporeditev telesne teže in drža. Vloga velikega prsta na nogi je zelo pomembna, saj podpira celotno telo.

BREZ PODPORE – ne priporoča se nobena ortopedska podpora. Copati nimajo opor, blazin ali kakšnih drugih tržnih novosti. Če so mišice podprte in se ne morejo naravno gibati, postopoma izgubljajo moč, kar vodi v boleče in oslabljene noge.

BREZ TRDIH OJAČITEV – čevlji iz trdega materiala, ki se ne oblikujejo na stopalo, ne omogočajo, da se le to prosto giblje. Najbolje je, da se čevelj oblikuje v obliko stopala in ne obratno. Zato je bosonoga obutev narejena iz mehkih in prožnih materialov, brez kartona ali plastičnih ojačitev.

 

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 80€ je poštnina brezplačna. Na voljo je tudi prevzem v Mariboru.

100% vračilo denarja.

Razumemo, da lahko pride do kakšnih težav.
Preglejte naše pogoje vračila, prepričani smo, da bomo našli pravo rešitev.

Plačila

Na voljo Vam je več vrst plačila. Plačate lahko z nakazilo, po povzetju ali preko PayPal računa (MasterCard/ Visa).

ZADOVOLJNI KUPCI

Zavezujeva se, da so na prvem mestu kupci, in da želiva nenehno izboljševati storitve in proizvode Lavranja.

Za zagotovitev kakovosti proizvodov jih tudi sami nosiva. Pred prodajo novega dobavitelja bosonogih čevljev se bodo izvedli testi obutve in se bodo delili rezultati.

Anja Pintar

Anja PintarLavranja

Sreča je rezultat dejavnega dela. A na pravi poti do sreče je tisti, ki jo deli z drugimi. (B.P.)

Brez nuje se še bosonogi čevelj ne obuje.

0
+
KUPCEV
0
+
ŠIROKI TIM SODELAVCEV IN PODPORNIKOV
0
h
NENEHNA PODPORA
0
%
POZITIVNI ODZIVI